FAQ

Automatisk aktivering av profiler

Med denne funksjonen kan du velge hvilken profil som skal startes etter en avsluttet samtale. For eksempel at du blir utlogget fra køer en viss tid for etterbehandling.

  • Under Brukere – Profiler oppdaterer dere profilen.
  • For å håndtere innstillingene for automatisk aktivering, gå til valgt Kø, velg person og klikk på blyanten.
We’re just a pingaway

SPØRSMÅL?

Vi er her for deg hvis du trenger hjelp!

Kontakt